RSS

[BRAȘOV] – Impresii – Schimb de Carte Ortodoxă

03 Noi

Această prezentare necesită JavaScript.

“Schimb de Carte Ortodoxă” desfăşurat la Braşov în data de 23 octombrie s-a bucurat de participarea unui număr mare de studenţi (aproximativ 30) dintre care 11 au participat în mod activ (prezentând fiecare o carte sau chiar 2-3 cărţi).

Evenimentul a debutat cu o trecere în revistă a cărţilor de căpătâi ce nu ar trebui să lipsească din biblioteca unui creştin, expunere realizată de Pr. Prof. Dr. Ovidiu Moceanu. Acesta ne-a prezentat, de asemenea, pe lângă multe alte aspecte, importanţa unei discipline a lecturii pornind de la crearea unui filtru de selecţie, la o structurare a ei ş.a.

Ne-am bucurat de faptul că participanţii au fost interesaţi de cele ce s-au discutat şi la sfârşitul întâlnirii s-a realizat şi schimbul efectiv de cărţi ortodoxe.

Evenimentul “Schimb de carte ortodoxă”, organizat în sediul A.S.C.O.R. Braşov a fost pentru mine un moment frumos petrecut într-o companie foarte plăcută şi  într-o  lume fascinantă – cea a lecturii duhovniceşti.

M-am bucurat, de asemenea, de prezenţa numeroasă a tinerilor şi de multitudinea titlurilor de cărţi prezentate de aceştia.

 Cu aceast prilej, am avut ocazia să prezint câteva titluri ale unor cărţi ce mi-au pătruns în suflet şi am aflat de existenţa altora ce mi-au stârnit curiozitatea.

Mă bucur că după acestă întânire a reaparut în mine o sete aprigă de lectură!

            Mulţumim Asociaţiei OrthoGraffiti pentru ideea organizării acestui eveniment!

Andrei, Preşedinte A.S.C.O.R. Braşov

Pot spune ca evenimentul “Schimb de carte ortodoxă”, organizat în sediul A.S.C.O.R. Braşov mi-a încărcat sufletul de bucurie.

Locul, participanţii, moderatorul şi scopul întâlnirii au reprezentat pentru mine o mică evadare din cotidianul obositor.

Am intrat într-o lume frumoasă unde am avut şansa să aflu titluri de cărţi (şi impresii despre acestea) pe care aştept cu nerăbdare să le lecturez.

Mi-aş dori ca aceste întâlniri să se facă mai des, iar noi să sacrificam un pic mai mult din timpul nostru spre a-l dedica lecturării cărţilor folositoare sufletului.

Multumesc organizatorilor pentru efortul depus!

Cosmin

Azi la “Schimb de Carte Ortodoxă” nu am stat la o conferinţă, ci am asistat la o discuţie, la o împărtăşire a bucuriei. Pe viitor îmi doresc să fim şi mai dezgheţaţi unii faţă de alţii, să nu ne fie frică să împărtăşim impresiile noastre despre carţile care ne-au marcat, despre frumoasa şi unica lume a lecturii duhovniceşti.  

Am simţit o emoţie ca în prima zi de şcoală şi mi-a placut foarte mult ca simţeam emoţie din partea tuturor celor prezenţi.

A vorbi despre o carte citită poate fi un bun prilej de cunoaştere reciprocă.

Mă bucur de acest eveniment( în premieră pentru ASCOR Braşov) şi sper că se va mai repeta.

Cristian

Mulţumim Asociaţiei Orthograffiti pentru minunata idee şi pentru ajutorul acordat în organizarea acestui eveniment în urma căruia toţi am pornit la drum mai îmbogăţiţi sufleteşte.

A.S.C.O.R. Brașov

Reclame
 
 

Eşti tanar! Spune-ţi parerea! Respectă-te pe tine şi pe ceilalţi prin limbaj şi atitudine!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: