RSS

Schimb de Carte Ortodoxă – Ediția Octombrie 2011

12 Oct

COMUNICAT DE PRESĂ

Asociația Tinerilor Ortodocși Orthograffiti organizează în perioada 15-23 octombrie a doua ediție a proiectului internațional ‘Schimb de Carte Ortodoxă’.

Noutatea de la această ediție, spre deosebire de cea precedentă, care a avut loc în luna iulie, constă în faptul că întâlnirile vor fi organizate în mai multe orașe din țară (București – 3 centre, Constanța, Timișoara,Orăștie, Brașov, Râmnicu Vâlcea, Pitești), dar și străinătate (Republica Moldova – Chișinău, Turcia – Istanbul).

In Capitală, acțiunea va avea loc duminică, 16 octombrie 2011, începând cu ora 13.00 la parohia Sf. Daniil Sihastrul (Str. Covasna nr. 22-25, Sector 4, București). Invitatul special este pr. Mihai Andrei Aldea, teolog, etnolog și scriitor.

‘Prietenie, cărți bune, cuvânt pentru suflet, căldură, bucurie, comuniune. Despre toate acestea este vorba la ‘Schimb de Carte Ortodoxă’, ediția octombrie 2011. De data aceasta, ne-am îmbogățit și înmulțit, suntem mult mai mulți prieteni. Timp de o săptămâna, ni se vor altura în călătoria noastră prin lumea lecturilor ortodoxe de suflet, iubitori de carte atât din România, cât și din afara granițelor. Sunteți așteptați să împărtășiți bucuria acestei întâlniri, indiferent dacă aveți o carte despre care vreți să ne povestiți sau doar doriți să ne fiți alături’, a declarat Miruna Ionescu, președinte Asociația Tinerilor Ortodocși Orthograffiti.

Asociaţia Tinerilor Ortodocşi Orthograffiti a fost înfiinţată în urmă cu un an, din convingerea că tinerii sunt oameni absolut minunaţi, dar şi din trista constatare că acestora le lipsesc deseori încurajarea adulţilor, încrederea lor, dialogul, sprijinul, îndrumarea, precum şi anumite repere corecte, pe care să şi le poată asuma în deplină libertate şi cu total curaj şi responsabilitate. De aceea, Orthograffiti îşi doreşte să ofere o alternativă  în direcţia formării şi educării unor tineri cu adevărat liberi, stăpâni pe ei, curajoşi, cu un sistem de valori corect si solid.

Persoane de contact:

Marinela Cojocaru, PR Specialist Asociația Tinerilor Ortodocși Orthograffiti

Tel : 0743873075

E-mail: contact@asociatiaorthograffiti.ro

Miruna Ionescu, președinte Asociația Tinerilor Ortodocși Orthograffiti

Tel:  0764.665.249 / 0748.851.336;

E-mail: miruna.ionescu@asociatiaorthograffiti.ro

Reclame
 
 

Eşti tanar! Spune-ţi parerea! Respectă-te pe tine şi pe ceilalţi prin limbaj şi atitudine!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: