RSS

La Bucureşti, ne alăturăm şi noi caravanei ONGFest

05 Sep

Şedinţă foto gratuită, în parcul IOR

Asociaţia Tinerilor Ortodocşi Orthograffiti oferă bucureştenilor o sesiune foto profesionistă gratuită sâmbătă, 10 septembrie şi duminică, 11 septembrie, în parcul IOR, între orele 16 – 20. Acţiunea, intitulată “O fotografie = o bucurie” este organizată în cadrul Festivalului Naţional al Organizaţiilor Neguvernamentale din România, ONGFest.

Tot în cadrul acestui eveniment, pasionaţii de jocuri de strategie pot participa la concursul Tresure Hunt, care se va desfăşura sâmbătă, între orele 12-16.  Acesta presupune formarea de echipe care trebuie să desluşească misterele din spatele indiciilor ascunse pe aleile şi spaţiul verde din parc şi care duc la Marele Premiu .

Toţi cei pasionaţi de artă şi frumos, vor avea ocazia să realizeze lucrări de pictură şi obiecte hand-made, îndrumaţi de specialiştii Asociaţiei Orthograffiti, sâmbătă, între orele 10-12, 16-20 şi duminică, între orele 10-12, în cadrul atelierelor de creaţie.

“Venim la ONGFest cu convingerea că acest eveniment ne va oferi un mediu şi o atmosferă perfectă  pentru a ne face cunoscute ideile, scopul şi acţiunile. Nădăjduim să cunoaştem oameni ce împărtăşesc principiile şi convingerile noastre, oameni ce ni se pot alătura, ne pot sprijini în efortul nostru de a contribui la formarea unor tineri puternici, dintre care facem parte şi noi, prietenii noştri, fraţii noştri, copiii nostri”, a declarat Miruna Ionescu, preşedintele asociaţiei.

Duminică, 11 septembrie, intre orele 12-16, tinerii sunt invitati la intalnirea „Azi povestim despre cărţile ortodoxe care ne-au plăcut”.

Pe parcursul celor trei zile, pe panoul expus în faţa standului Asociaţiei Tinerilor Ortodocşi, toţi cei prezenţi la ONGFest vor putea sa transmita un gând, un îndemn, o părere, o încurajare pentru tânărul de astăzi. Cele mai interesante mesaje vor fi premiate.

Asociaţia Tinerilor Ortodocşi Orthograffiti a fost înfiinţată în urmă cu un an, din convingerea că tinerii sunt oameni absolut minunaţi, dar şi din trista constatare că acestora le lipsesc deseori încurajarea adulţilor, încrederea lor, dialogul, sprijinul, îndrumarea, precum şi anumite repere corecte, pe care să şi le poată asuma în deplină libertate şi cu total curaj şi responsabilitate. De aceea, Orthograffiti îşi doreşte să ofere o alternativă  în direcţia formării şi educării unor tineri cu adevărat liberi, stăpâni pe ei, curajoşi, cu un sistem de valori corect si solid.

Persoane de contact:

Marinela Cojocaru, PR Asociaţia Tinerilor Ortodocşi Orthograffiti

Tel : 0743.873.075

E-mail: contact@asociatiaorthograffiti.ro

Miruna Ionescu, preşedinte Asociaţia Tinerilor Ortodocşi Orthograffiti

Tel:  0764.665.249 / 0748.851.336;

E-mail: miruna.ionescu@asociatiaorthograffiti.ro

Reclame
 
 

Eşti tanar! Spune-ţi parerea! Respectă-te pe tine şi pe ceilalţi prin limbaj şi atitudine!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: