RSS

Concert caritabil Pragu’ de Sus Timisoara

23 Mai

Miercuri, 25 mai, timişorenii sunt aşteptaţi în Life Pub, începând cu orele 20 :30. Motivul este unul simplu: în sprijinul campaniei umanitare De la suflet la zâmbet , formaţia Pragu’  de Sus va susţine un concert în clubul mai sus amintit.

Pragu’ de Sus este o formaţie timişoreană care activează din 2003, având în repertoriul său piese proprii din zona folk şi rock, dar şi coveruri dupa diverse piese pop-rock internaţionale. Formaţia are la activ două albume (Decupaj sonor – 2004 şi Ultimul poet – 2009), fiind susţinuţi în demersurile muzicale de nume importante din muzica românească: Vlady Cnejevici, Mircea Baniciu sau Horea Crişovan. Componenţa actuală a formaţiei îi include pe Călin Bârcean (voce, chitară acustică, claviaturi, compozitor şi textier), Marian Draghia (chitară electrică, voce, compozitor şi textier), Constantin Borozan (tobe) şi Andrei Comşa (bas).

Campania umanitară De la suflet la zambet are scopul de a strânge fonduri pentru copiii orfani sau cu probleme aflaţi în asistenţă la Valea Plopului şi este organizată de Asociaţia Tinerilor Ortodocşi Orthograffiti. În acest scop, cei care vor participa la concert vor fi rugaţi să doneze bani într-o urnă amenajată la intrarea în sală. La Valea Plopului se află un centru de asistenţă pentru mame şi viitoare mame cu situaţie financiara delicată şi sunt ingrijiţi peste 300 de copii.

Spot audio concert

Preluat de aici: http://www.foreverfolk.com/2011/05/21/pragu-de-sus-in-concert-umanitar.html

Reclame
 

Eşti tanar! Spune-ţi parerea! Respectă-te pe tine şi pe ceilalţi prin limbaj şi atitudine!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: